Kan jeg få logo på mit jobopslag?

Vejledning til logo på jobannonce.

Ja, det kan du. Før jobannoncen oprettes, skal logoet være påført virksomhedens profil på Jobnet for Arbejdsgivere.

Du gør følgende:

• Log på Jobnet for Arbejdsgivere: jobag.jobnet.dk
  • Vælg 'Virksomhed' i den grå topmenu
  • Vælg 'Virksomhed og arbejdssteder' i rullelisten
  • Find og klik på arbejdsstedet (dvs. P-nr.)
  • Klik på knappen 'Vælg logo'
  • Find logoet på din computer og klik på knappen 'Åbn'
  • Klik på knappen 'Gem'

OBS
Du skal være opmærksom på, at det pt kun er muligt at tilføje ét logo for en afdeling/arbejdssted.

Krav til logo

Du kan anvende følgende filtyper på Jobnet: GIF, JPG/JPEG og PNG.
Det vil være en fordel, at billedet er optimeret for web, således at det ikke er for tungt at downloade (max. 100 kb).
Derudover bør størrelsen af billedet ikke overstige 200 x 135 Pixels.