Spring over hovedmenu

Hvad er EURES?

European Employment Services.

EURES (European Employment Services) er et europæisk arbejdsformidlingsnetværk, hvor private og offentlige aktører fra hele Europa samarbejder om at fremme mobiliteten af arbejdskraft. EURES-portalen er den europæiske portal for jobmobilitet.

Arbejdsgivere kan udsøge relevante kandidater i hele EU/EØS-området på EURES-portalen ved at oprette en arbejdsgiverkonto. Arbejdsgiveres ledige stillinger vil som udgangspunkt blive synliggjort på EURES-portalen, når man opretter jobannoncer på Jobnet for Arbejdsgivere. For at fravælge det, skal man vælge ”nej” til spørgsmålet ”Skal jobbet også slås op på EURES-portalen?”.

Workindenmark er den primære udførende aktør af EURES-aktiviteter i Danmark. Størstedelen af Workindenmarks medarbejdere er EURESvejledere. Workindenmark hjælper danske virksomheder med tiltrækning og rekruttering af faglærte og højtuddannede specialister inden for definerede mangelområder, så som hotel & restauration, byggeri, sundhed, it, ingeniør og life science. Læs mere på workindenmark.dk eller ring på 72 22 33 00.

workindenmark.dk