Vigtig meddelelse: Opdatering af Jobnet

Opdatering på Jobnet, der omhandler jobannoncer

Den 6. december 2024 efter kl. 15:00 opgraderer vi vores it-system. Vær opmærksom på:

Færre jobannoncer på Jobnet

Du kan i en afgrænset periode fra den 7. december opleve, at der er færre jobannoncer på Jobnet.

Gemte Job

Hvis du bruger funktionen ’Gem job’, så vær opmærksom på, at de job, du har gemt før opdateringen den 7. december, ikke vil være tilgængelige efter opdateringen. Fra den 8. december kan du på ny gemme job.

Har du et job, du gerne vil søge, anbefaler vi, at du gemmer jobopslaget som

en pdf i din joblog
eller lokalt på din computer, så du nemt kan finde det frem igen efter opdateringen.

Vi beklager ulejligheden, og ønsker dig en fortsat god jobsøgning.

Sidst opdateret: 20-08-2024