Min adgangskode er blevet spærret - hvordan kan jeg få den ophævet?

Information om hvad du skal gøre, hvis din adgangskode er blevet spærret.

Hvis du ikke anvender MitID til at logge ind på Jobnet, fordi dit jobcenter har vurderet, at brugernavn og adgangskode er relevant for dig - og din adgangskode er blevet spærret - kan du kontakte dit jobcenter.

Hvis du ikke længere har eller kan anvende MitID til at logge ind på Jobnet, skal du henvende dig til dit jobcenter, som vil vurdere, om brugernavn og adgangskode er relevant for dig.