Spring over hovedmenu

Hvordan sletter jeg min profil på Jobnet?

Information om sletning af Jobnetprofil.

Hvis du har en sag i jobcentret, der kræver, at du har et søgbart CV, kan du ikke slette din Jobnetprofil. Det gælder fx. for dagpengemodtagere, tilmeldte kontanthjælpsmodtagere og modtagere af ledighedsydelse.

Når din sag er afsluttet, kan du slette din Jobnetprofil på følgende måde:

• Klik på dit navn i øverst højre hjørne, så du kommer ind på din 'Brugerprofil'
  • Hvis du kan slette din Jobnetprofil, vil du få vist et menupunkt, som hedder 'Slet min adgang':