Hvordan opretter jeg en jobagent?

Information om at oprette en jobagent.

Når du i 'Find job' har søgt jobannoncer med dine ønskede søgekriterier, kan du gemme søgekriterierne i en jobagent, ved at klikke på knappen 'Gem søgning':

Du får nu vist nedenstående, hvor du kan vælge, om du vil modtage en jobagent dagligt eller kun én gang om ugen og skal indskrive din e-mailadresse:

Du kan nu både gemme din søgning så du hurtigt kan foretage søgning på de samme søgekriterier og / eller gemme søgningen som en jobagnet. For at gemme søgningen som en jobagent, skal du:

1. Klikke i feltet 'Opret jobagent og få nye jobs via e-mail'
  2. Vælg hvor ofte du ønsker at modtage en mail om nye jobannoncer. Du kan vælge 'Dagligt' eller 'Ugentligt'
  3. Indskriv den mail-adresse, der skal sendes til
  4. Når du har skrevet din e-mailadresse, bliver knappen 'Gem' grøn, og du kan gemme din jobagent.

Du modtager nu en mail, hvori du skal bekræfte din jobagent.