Browsere og smartphones

Krav til dit system.

Når du besøger Jobnet.dk, Jobnet for Arbejdsgivere eller VITAS skal du være opmærksom på, at ældre browsere kan have problemer med at vise systemerne korrekt, så du fx ikke kan se menuen over de forskellige emner.

For at få det bedste ud af systemerne, bør du anvende den nyeste version af den browser, som du bruger. Fordelen ved at opgradere din browser er først og fremmest en bedre sikkerhed, da de nyeste browsere er udviklet til at tage forholdsregler mod de seneste trusler i forhold til din IT-sikkerhed.

Hvis du bruger en ældre version, kan du med fordel opdatere til den nyeste version af samme browser, eller installere en nyere browser.

Herunder kan du se, hvilke browsere der bedst understøtter Jobnet.dk, Jobnet for Arbejdsgivere, VITAS, Digital Post og MitID/NemID:

MitID - understøttede browsere (nyt vindue)